COVID-19 testen vertrouwd en snel bij Bon Bida Bonaire -

2022-05-28 09:08:18 By : Ms. Alice Sun

Bon Bida Bonaire startte als eerste met het grootschalig afnemen van COVID-testen op Bonaire, vooral voor reizigers. “Na aanvankelijk klein te zijn gestart is er zeer snel opgeschaald om aan de vraag te kunnen voldoen van de lokale gemeenschap, de gasten van de hotels en andere toeristen op Bonaire” , aldus directeur Robert Smaal.

Gezondheidscentrum Bon Bida heeft eigen apparatuur om de uitgevoerde tests te verwerken, hierdoor is Bon Bida in staat om snel en goedkoop tests uit te voeren. In het testcentrum dat geheel volgens de richtlijnen van het RIVM werkt, staan de medewerkers en BIG-geregistreerde verpleegkundigen voor je klaar. Zij helpen je op een ontspannen en stressvrije manier en begeleiden je tijdens het testproces. De tests vallen onder de verantwoordelijkheid van Med Care Bonaire, en worden met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd.

Onder de groep medewerkers worden maar liefst zes talen gesproken, iedere bezoeker wordt in de door zijn of haar gewenste taal begeleid en geholpen op een laagdrempelige manier. Indien gewenst kan de verpleegkundige de test op locatie in de hotelkamer afnemen in een klantvriendelijke privéomgeving met volledige privacy.

Bij Gezondheidscentrum Bon Bida kun je op afspraak zeven dagen per week terecht voor de volgende tests:

Als je privé op uw eigen locatie – hotelkamer, vakantiehuis, enz. – wilt worden getest met een PCR (NAAT) -test of de snelle antigeentest, wordt er een toeslag van $ 120,00 in rekening gebracht. Houd er rekening mee dat dit een vergoeding per locatie is, geen vergoeding per persoon, en bovenop de testkosten per persoon, zoals hierboven vermeld.

Jouw testresultaat wordt – indien negatief – per e-mail met je gedeeld door middel van een officieel Engels reisdocument. Het resultaat is binnen 24 uur beschikbaar. Bij een positieve testuitslag is Gezondheidscentrum Bon Bida verplicht dit te melden bij de lokale Public Health Department.

Ook is er de mogelijkheid om een ​​antigeen sneltest te doen met – indien van toepassing – een officieel Engels reisdocument.

Je ontvangt jouw testuitslag en reisdocument (indien nodig) binnen 24 uur. We sturen je een link waarmee je je testresultaat kunt zien, als je klaar bent.

Bon Bida voert ook antigeentesten uit voor scholen, bedrijven en individuen, inclusief reisdocumenten (indien nodig).

Bulevard Gobernador N. Debrot 74 Telefoon: + (599) 787-5687 E-mail: [email protected] Website Facebook

Gezondheidscentrum Bon Bida bevindt zich tegenover het Sand Dollar Resort en net ten noorden van de rotonde van Hato.

Afspraken kunnen 7 dagen per week gemaakt worden.

Neem contact met op als je gebruik wilt maken van een test op locatie, een kennismaking of als er behoefte is aan meer informatie. Telefoonnummer: +599 787 5687

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder schriftelijke toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Op foto’s rust eveneens copyright.

Lees de Algemene Voorwaarden HIER