Coronatest - GGD Amsterdam

2022-07-23 12:54:02 By : Ms. Nana Sun

Heeft u coronaklachten? Doe dan een zelftest. Zo weet u of u corona hebt. Ook na contact met een positief getest persoon, of bij terugkeer uit het buitenland, is het advies om een zelftest te doen.

Steffie legt eenvoudig uit hoe een zelftest werkt. Is de uitslag positief? Blijf thuis en ga in isolatie. Zo voorkomt u dat u anderen besmet. Op Mijnvraagovercorona.nl leest u wat u moet doen als u corona heeft. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

U hoeft na een positieve zelftest geen hertest bij de GGD te doen. U hoeft de positieve uitslag ook niet te melden bij de GGD. Alleen als u een herstelbewijs nodig heeft, is een hertest bij de GGD nodig.

Behoort u tot een van onderstaande groepen? Dan is het advies om wel een coronatest bij de GGD te doen:

GGD Amsterdam test 7 dagen per week op verschillende locaties in de stad. U kunt met en zonder afspraak bij ons terecht. Op de locatiepagina ziet u onze testlocaties en de openingstijden.

Ga naar coronatest.nl en log in met uw DigiD. U kunt ook bellen naar 0800-1202 (dagelijks bereikbaar van 08.00 - 20.00 uur). Houd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand.

De uitslag komt binnen 24 tot 48 uur op coronatest.nl te staan. U krijgt een e-mail als de uitslag binnen is.

Hebt u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem dan contact met ons op.